Amse adamse to zabawa powiedzmy delikatnie dziecinna, ale przecież jakby na to nie spojrzeć wszyscy jesteśmy dziećmi .
Wydaje mi się ze w związku z okrojonymi jak na razie funduszami LAMY należy organizować zabawy które przyciągną ludzi bez angażowania środków finansowych i ta zabawa do takich należy.
Na początek można by było organizować zabawy podczas imprez lokalnych a docelowo chciałbym aby zorganizować zawody w AMSE ADAMSE, a ze wzglądu na to, ze jeszcze nie słyszałem o czymś takim to myśle ze "świat" móglby sie tym zainteresować.
Wiem ze pomyśl może sie wydawać śmieszny ale musimy stawiać na nowości nie mozemy kierować sie szablonami bo takie dzialanie nie pozwoli nam osiagnać celów jakie przed soba stawia LAMA. Dlatego jeżeli coś nas nic nie kosztuje to PRÓBUJMY, BO JEDYNE CZEGO MOŻNA ZAŁOWAC TO TO CZEGO SIE NIE ZROBBILO.
Pomysl, ktoremu z pewnoscia warto sie przyjrzec z bliska. Prosze jednak o rozwiniecie mysli. Na czym polega zabawa, czy sa wygrani/przegrani itp. Bedzie latwiej odniesc sie do pomyslu innym Lamerom.
_________________ PAMIĘTAJ!!! Żałuj tylko tego czego nie zrobiłeś
Ostatnio zmieniony przez Lama Wizard 2007-08-09, 10:23, w całości zmieniany 1 raz
Gra jest bardzo prosta Zbiera sie kilka osób ustawia sie w koło sasiedzi klada dlonie na swoich dloniach i zaczyna sie wyliczanka "Amse adamse flo re oma de oma de oma deo deo riki tiki raz! dwa!! trzy" NA TRZY!!! osoba ktora ma byc klepnieta w dłoń stara sie z nia "uciec" tak aby osoba ktora ma klepnać nie trafila w nią, jezeli osoba "klepana" zostanie trafiona to ona odpada, jezeli natomiast nie zostanie trafiona odpada osoba "klepiąca" i tak az poznamy zwycięzce . Może troche zamotałem ale wydaje mi sie, ze kazdy z Was bawil sie w to w dziećiństwie i ze nie bedzie problemów.
Zabawa dziecinna ale mozna sie przy niej niezle uśmiać nawet w starszym towarzystwie, ale to juz oceńcie sami!!:)
_________________ PAMIĘTAJ!!! Żałuj tylko tego czego nie zrobiłeś
Ostatnio zmieniony przez Lama Wizard 2007-08-09, 11:32, w całości zmieniany 1 raz
Akcja międzynarodowa to chyba jeszcze za wysoko dla nas;P;P CZAD to już będzie jak w "amse adamse" zagra cała eMDe z Lamą na czele:D w końcu przykład trzeba dawać;P
Ufff... a ostatnio to chyba w 5-tej klasie podstawówki w to grałam;P ja chce "amse adamse";P;P;P
Oj jak sweet:D a moge prosić o nagranie tego??;P albo chociaż o zdjęcia.. bo mimo, że chce to prawdopodobnie sie nie pojawie...:/ w końcu ktoś musi wesele poprawiać;D;D hehe
Chociaż... na jedno "amseadamse" może sie uda wpaść;P
Wiek: 40 Dołączył: 01 Sie 2007 Posty: 336 Skąd: Mszana Dolna
Wysłany: 2007-12-14, 22:53
Temat chyba zapomniany przez wiekszosc. Odkopuje go w zwiazku ze zdarzeniem jakie mialo dzis miejsce
Podczas tajnego zebrania w MOK-u, cztery pary rak zagraly w Amse Adamse.
Pomysl przetestowany. Teraz mozna go zastosowac w wiekszym gronie podczas imprez.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum