Wiek: 37 Dołączyła: 01 Sie 2007 Posty: 210 Skąd: ciudad de deus
Wysłany: 2007-12-09, 22:36
w takim razie zróbmy akcję "nie pij herbaty sam - przyłącz się do lam" (he he) czy coś w tym stylu: spotykamy się gdzieś. każdy przynosi ze sobą kubek i herbatkę. następuję akt zaparzania. w kolejności akt picia i delektowania się aromatem w grone lam i ich sympatyków.
to chyba żart jest.
_________________ "Świat zrobił ze mnie dziewkę, teraz ja zrobię z niego burdel"
Wlasnie sobie czyscilam buty hehe no i pomslalam sobie " ale fajnie by bylo, gdyby w Mszanie byl jakis taki bieg.." - i tak dalej sobie marzylam , a chodzi mi o bieg typu maraton... heheh zartuje. Moze byc np kilka km... i moglby wziac w nim udzial kazdy kto chce. Tak jak np. jutro jest polmaraton w Krakowie, ktorego celem jest "zerwanie z zimowa ospaloscia i powitanie wiosny w atmosferze sportowej rywalizacji". Tak mozna by w Mszanie zrobic bieg pod haslem nie wiem "zerwanie z siedzeniem przed tv i podjecie aktywnosci fizycznej z Lama" heheh... i moglyby wziac udzial w tym jakies rodziny np.. albo jak juz kazdy by chcial... Nie mowie juz o wiekszej imprezie ogloszonej na maratony polskie...
hmm..ten pomysl nie ma szans, ale zawsze mozna sobie pomarzyc i podzielic sie marzeniami z innymi...
Ostatnio zmieniony przez Lama Wizard 2008-03-29, 22:05, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum