Wysłany: 2007-08-05, 10:31
pierwsze jest ok;)
miejskich było propozycją ale nie przeszło..;)
[ Dodano: 2007-08-05, 11:48 ]
mam pytanie dot. strony jak myślicie co napisać w dziale 'o nas'?? jakieś konkrety o ludziach??? czy tylko cele ze statutu? + jakieś ogólniki? proszę o podpowiedzi:)
Wiek: 40 Dołączył: 01 Sie 2007 Posty: 336 Skąd: Mszana Dolna
Wysłany: 2007-08-05, 11:11
Dzial 'o nas' bedzie polaczony z 'o Lamie'.
Mozna napisac co to jest Lama i albo w to wplesc info o ludziach ja tworzacych, albo pod tym kilka zdan o nas. Najlepiej oglnie napisac, ze np. Lame tworza mlodzi ludzie z pomyslami bla bla bla itp Mysle, ze jakies nazwiska dodamy po sfinalizowaniu strony prawnej Stowarzyszenia.
Powoli koncze nowa szate graficzna naszej strony. Jak nie pojade na imieniny do ciotki, to dzis jeszcze Wam pokaze
Widziałam, jak to jest na SIR i jestem za tym by napisać to podobnie czyli czysto ogólnikowo - nie bawic sie w nazwiska, tytuły i nr butów - bo to jest moim zdaniem zbyteczne...
a jak kiedyś doczekamy się zdjęcia grupowego to wystarczy - każdy założy maskę i do zdjęcia wystąp...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum