nadszedł październik... zima idzie... odpoczynek po pociągu chyba udany... (baj de łej - wszystko rozliczone - trzeba coś zrobić? zanieść ? wypełnić? pozamiatać? etc.?)
w tych pięknych okolicznościach przyrody może poczynimy jakieś kroki, co by zimy nie przespać...? co z movieoke, tapingiem - still OSP? może trzeba do nich uderzyć i się wywiedzieć czy wogóle na to pójdą i jeśli tak (eh...) to jakieś pomysły, terminy, próby, etc..
pytanie jest takie: jak z dyżurami i czy planujemy jakieś spotkanie w ramach przyszłych, zimowych pewnie już projektów?
ja najwcześniej mogę być w piątek pewnie koło 19, nie wiem jak reszta... ewent. sobota czy coś...
_________________ "Świat zrobił ze mnie dziewkę, teraz ja zrobię z niego burdel"
Ola - Kocham Cię !!!
Organizatorko, Matko Boska Czuwająca na Posterunku
Cicho wszędzie, głucho wszędzie...
Lamy naukowe mają słaby dostęp do neta, reszta albo nie ma umowy, albo jeszcze odpoczywa...Rzuciłam hasło spotkania na piątek ale skoro brak konkretnych deklaracji to może przełożyć temat i zastanowić się nad czasem dyżurów - więc może faktycznie sobota? Nie mam pojęcia, więc czekam na odzew
Skoro ten piatek nie jest za bardzo odpowiedni proponuję poczekać do kolejnego
Wiek: 37 Dołączyła: 01 Sie 2007 Posty: 210 Skąd: ciudad de deus
Wysłany: 2008-10-09, 19:51
ależ ag - nie przesadzajmy
otóż, ja w piątek ewent. mogę się spóźnić. sobota bardziej pasi. przyszły piątek niepewny (raczej nie dam rady). ewent. się spotkacie i ustalicie co trzeba i mi przydzielicie robotkę.
też nie mam neta (w krk ), więc proszę o info kom. jeśli w ten piątek uradzicie.
_________________ "Świat zrobił ze mnie dziewkę, teraz ja zrobię z niego burdel"
słuchajcie ekipa - w ten piątek odpoczywamy
next friday - 2 talie kart i jedziemy z nerwusem o 19.00
trzeba się spotkać bo:
z końcem października upływa termin składania wniosków na kolejny rok
trzeba by się zastanowić czy ciągniemy to co robimy do tej pory
co chcemy robić nowego
i czy w ogóle nam się chce...
Wysłany: 2008-10-09, 21:18
jeśli ktoś ma ochotę przyjść z zarysem pomysłu na zimę to byłoby cudownie
do zobaczenia!
[ Dodano: 2008-10-29, 15:10 ]
spotkamy się w piątek?
może być na dyżurze
ale jeśli ktoś utkwi w korku (np. ja) to można by ew. przesunąć spotkanie na 19.00
co państwo na to?
pozdrawiam!
_________________ Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum