W odpowiedzi na zapytanie Chudego " co po kinie letnim"
mam juz kilka propozycji na wrzesień
01.09 - organizowany jest Turniej Piłki Siatkowej impreza ma być rozdmuchana wiec jeśli bedzie pogoda jest pomysł zeby Lama rozłożyła stoisko i np. sprzedawała LAMOniadę
za być moze zarobione pieniadze można by w końcu postarac się w produkcję profesjonalnego baneru, który przydał by nam się do kolejnych akcji
i tak 23.09 to Pociąg do przyjemności czyli pociąg retro który jedzie z New Sacza do chabowki i zatrzymuje się na kolejnych stacjach w mijanych miasteczkach a tam czeka na podróżnych masa uciech - mam juz kilka pomysłów jeśli pociągniemy temat roześle wszystkim przez Dawaj Lamę
no i ostatnia akcja na wrzesień
30.09 to dzien na akcje "Polska Biega" - akcja bedzie na pewno organizowana w Mszanie i można by pomyśleć jak się pod nią podpiąć...
Mam dobry stary arabski przepis
potrzebujemy tylko kosza cytryn
- Jasiek skoczy do Marko
byle tylko nie padało bo będziemy musieli sprzedawać herbatę z cytryną...
Heh.. dobre, dobre;P a tą LAMOniade to próbowałaś już robić??? bo sam przepis to czasem za mało ;P (nie żeby przemawiała przeze mnie nutka nieufności;P tak tylko pytam;P)
Wysłany: 2007-08-24, 11:32
tą LAMOniade to ja sam mogę wypić to na turnieju sie jeszcze grilla zapali obok i Józka zaszaleje z kuchnią francuską a jak jakaś lama zajmie jakieś godne miejsce w turnieju to sie pod koniec grilla ale samej lamy zrobi
goszka
Wysłany: 2007-08-24, 19:37
lemoniada jest przednia czasem się pojawia "u nas" w domu polecam
Burza sie przyda żeby rozdzielić zadania - bo przygotowanie samej lemoniady na turniej to uruchomienie falowej produkcji...A jak zostanie coś po to można będzie skosztować... Mogę opowiedzieć o fazie produkcji bo rąk do pomocy będę potrzebować na pewno kilka...
goszka
Wysłany: 2007-08-27, 14:09
podejrzewam, że lemoniada będzie produkowana u nas w domu, tak ? mamy chyba najbliżej.
No i co pasuje posprawdzać ceny cytryn może centrum moa jakąś promocje a może silla, a moze Jamróz (ostatnio zapłaciłam tam za 12 cytryn chyba 5,19)
trzeba pomyśleć nad transportem lemoniady na Instal rowery
wymyslić jakies stoisko z tym może jakiś piękny zółty transparent ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum