Turniej jest juz zaklepany, plakaty gotowe czekają na druk
może uda się namówić właściciela siłowni-tej u Roga na mały sponsoring, musi porozmawiać z żoną:). koperniak odpada, jescze spróbuje jakąś kiełbe skołować od okolicznych potentatów mięsnych...
Wiek: 40 Dołączył: 01 Sie 2007 Posty: 336 Skąd: Mszana Dolna
Wysłany: 2007-08-24, 13:42
Jako, ze jest to dzial dla projektow itp. prosze o rozwiniecie watku Turnieju Siatkowki. Prosze podac informacje takie jak data wydarzenia, miejsce i ogolny zarys imprezy. Nasze forum odwiedza sporo gosci, wiec dobrze by bylo, gdyby mogli sie czegos wiecej dowiedziec o nadchodzacych wydarzeniach.
uzupełnienie do poprzedniej informacji: turniej odbędzie się 1.09 czyli w sobote, chcemy aby LAMA pojawiło się na nim jako organizator "pikniku", poniewaz sprawy związane z samym organizowaniem turnieju musimy jedak pozostawic TKKF-owi, bez komentarza...
w sobote bedziemy szukac sponsorów- żeby coś wrzucić na tego grilla i takie tam, zainteresowanych pomocą prosze o kontakt z Agnieszką J. albo ze mną czyli Jaśkiem
Moge prosić o jakieś informacje dotyczące tego co zostało ustalone w związku z udziałem lamy w tym turnieju??? znaczy wiadomo o co mi chodzi.. bo jakby nie bardzo wiem co i jak:/
Chcielibyśmy zorganizować piknik przy okazji tego turnieju.
Jesli pogoda dopisze bedziemy mieli stoisko grillowe, bo kiełbski dostaliśmy od sponsorów no i serwować bedziemy lamoniade, którą musimy wyprodukować.
Pojawił sie pomysl by ja sprzedawac a za te pieniądze zrobić fachowy baner Lamy, który przyda się na kolejne akcje czyli np Pociąg do przyjemności...
Wstepnie mamy tam spędzić cały dzień na razie ustaliliśmy, że od 9 tak jak rozpoczynają się zapisy - tylko nie było żadnych komentarzy w tej sprawie. Zastanawiam się czy nie np od 14.00 więć rzucam temat do przedyskutowania na forum
herbata z cytryną nie będzie potrzebna;P (znaczy należałoby w to wierzyć:D) prąd.. owszem;D ale dla nas;P;P sasasa! A pogoda nas tylko sprawdza:D nie ma co... słonecko musi być;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum