hmm...ogólnie to fajne filmy są ciężkie, a dobre komedie każdy zna na pamięć, więc myślę że nikt by się nie obraził gdyby miał po raz kolejny obejrzeć coś pokroju 'dnia świra'. a w ogóle to ja się nie znam, ale Ola, studiujesz to filmoznawstwo więc pewnie siedzisz po nocach przed ekranem
(możemy sobie zrobć wieczór z muminkami albo smerfami:P)
i choć to nie przejdzie to http://www.youtube.com/wa...A42189B&index=0
[może Golo ma jakieś życzenie? oststnio trafił ]
Wiek: 37 Dołączyła: 01 Sie 2007 Posty: 210 Skąd: ciudad de deus
Wysłany: 2009-08-24, 19:55
ma nie być, ale nie została też podjęta decyzja co do innego tytułu. jutro pasowałoby już rozwiesić plakaty. pytanie jak mam je w związku z tym wypełniać już nawet nie zapytam, bo widzę, że nic z tego... gramy w ogóle coś?
_________________ "Świat zrobił ze mnie dziewkę, teraz ja zrobię z niego burdel"
kuurde...
co do tytulów które zaproponowałaś kojarzę może z 2, ale nie pamiętam o co tam chodziło, więc w tym nie pomogę...
ale..na koniec pasowało by coś dobrego, tak jak w tamtym roku, bo jeśli wylecimy z następnym 'niewypałem' to...no co ja bd komentować, koniec świata sie przybliży
tylko jak widać nikt nie ma dobrego pomysłu..
pytał ktoś Gola?
jakby znowu pójść w Grabowskiego?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum