w mszanie nie ma gdzie zrobic wystawy zdjec.. wlasnie poza biblioteka czy jakas 'knajpa' - np winiarnia.. a jesli juz cos tam jest to wydaje mi sie ze malo kto chodzi na te wystawy no ale tak to juz w mszanie jest
...'inspirujacym miejscem' moze byc dworzec PKS, tam wystawa moglaby byc zauwazona.. zwlaszcza teraz kiedy zaczal sie rok szkolny (chyba wiadomo o co chodzi)...
tak sobie glosno pomysalam, chociaz mysle ze to glupi i niemozliwy pomysl..
goszka
@goszka
moze gablotki na zewnatrz? (troche kosztowne)
osobiscie nie znosze pekaesowej poczekalni i tam nie wchodze
o gablotkach to ja nawet nie pomysalam, bo chodzi wlasnie o kase, no a ze nie wchodzisz do pekaesowskiej poczekalni to sie nie dziwie..
no i i tak uwazam pomysl dalej za niemozliwy..
szukajmy dalej
Ostatnio zmieniony przez Lama Wizard 2007-09-03, 23:56, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 40 Dołączył: 01 Sie 2007 Posty: 336 Skąd: Mszana Dolna
Wysłany: 2007-09-04, 00:04
Mnie sie jadnak gablotki marza i to nie tylko na pekaesie, ale po calej Mszanie
Na dodatek naszla mnie mysl, zeby te gablotki podswietlac noca. Oswietlenie kablem nie wchodzi w gre, ale np. wykorzystanie energii slonecznej zgromadzonej za dnia w specjalnym akumulatorku...
No dobra ide spac
ale wracając do rzeczywistości sprawy wyglądają następująco:
Dworzec PKS został sprzedany...
Gdzieś widziałam ogłoszenie o możliowści wynajęciu jakiejś przestrzeni tylko musze poszukać w pamieci gdzie to wisiało...
A takie gabloty mozemy kupic w przyszłosci może już niedalekiej?
zainwestowac raz a porządnie - z jakiegoś wniosku
a potem wynajmowac zeby sie wróciło i przynosiło dochody
- taka chodząca złota kura, tak to określa?
Wiek: 40 Dołączył: 01 Sie 2007 Posty: 336 Skąd: Mszana Dolna
Wysłany: 2007-09-04, 22:10
Jezeli popatrzec na te drewniane tablice ogloszeniowe, to sa one caly czas zapchane jakimis ogloszeniami i plakatami. Gabloty z pewnoscia bylyby czyms bardziej "ekskluzywnym". Zamkniete za szybka, mniejsze, przez co moga stac w miejscach niedostepnych dla duzych gabarytowo tablic, a tym samym bardziej uczeszczanych miejscach. Klucze do nich mialaby Lama, wiec co w nich jest zalezy od nas. A gdyby takie wiszace gabloty zamontowac w szkolach po uprzednim dogadaniu sie z dyrektorami? Jedna na szkole wystarczy, a mozna tam wrzucac nasze plakaty. Ogladalnosc gwarantowana. Tresc obwieszczen/plakatow o charakterze kulturalnym, wiec nie powinno byc wielkiego halo ze strony pedagogow. Trzeba oczywiscie funduszy na takie przedsiewziecie, ale po zarejestrowaniu Stowarzyszenia mysle, ze bedzie latwiej je zdobyc.
Wysłany: 2007-09-04, 23:50 uwielbiam was
a może, Adamie marzy Ci się taka prawdziwa gablota?
-centralny silnik, 2,7 l, 6 cylindrów... itd.
p.s
chyba pora załozyć nową kategorię
mianowicie zakupy (albo jak kto woli inwestycje)
goszka
Wysłany: 2007-09-05, 20:13
ciekawe jak wysoka będzie nasza składka członkowską, skoro TAKIE inwestycje planujemy
studenci są biedni chciałam przypomnieć ..
chyba, że ktoś zarabia dużo jako webmaster to może opłaci z góry za wszystkie LAMy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum