podoba mi sie pomysł...ciekawie by to wyglądało...jakaś nowosc w eMDe..zakładając oczywiscie ze ten pomysł wejdzie w życie..nasuwa mi się pytanie < czy jest sens robienia czegoś takiego u nas ?? bo komuś moze się to nie podobać, i bedzie chciał z tym zrobić porządek - delikatnie to ujmując> ale..co tam..wszystko co robi LAMA jest robione z sensem;D... co nie..?
_________________ Usta zamykają się wtedy, gdy mają do powiedzenia coś ważnego.
gabloty moim zdaniem odpadaja - nie dla mszany i nie dla lamy... my nie rynek krakowski... ja mam taki pomysl ze moze by poczekac na cieple wieczory i noce i wystawe prac Bartka (o ile o niego chodzi) wtopic w park... widzialam prace i sa super! strasznie mi sie podobały no a z parkiem chodzi o to ze Bartek ma jedna prace zlożona z kilkudziesieciu innych formatu a4 i mi sie wymarzylo zeby zrobic to na zasadzie sznura i spinaczy(albo czegos trwalszego) i zrobic na drzewach wystawe
...w parku kolo pomnika sa takie mlode drzewa i by sie nadawaly a i przy wystawie taki letni koncert w parku .. miod malina
[ Dodano: 2007-12-05, 17:30 ]
oczywiscie nie wchodzi w gre zadna krzywda zieleni...
w parku sa dwa miejsca: 1. kolo pomnika chodzi o te drzewa po lewej i 2. kolo dawnego bojska na scianie "poprawczaka"
Z chęcią obejrzałbym wystawę fotograficzną w Mszanie. W trakcie wystawy mógł by się odbyć wykład o fotografii prowadzony przez autora. Najlepiej gdyby zdjęcia były wystawione w plenerze, aby każdy mógł oglądnąć prace. Warto było by też pomyśleć nad kółkiem fotograficznym.
Wysłany: 2008-04-14, 21:17
wykład o fotografii w trakcie wystawy?
to się nie klei
jesli chodzi o plener to fajny pomysł
najlepsza byłaby otwarta zbiorowa wystwa
coś na kształt galerii bezdomnej
_________________ Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum