moment moment - brak weny nie jest wytłumaczeniem
zawsze mozesz być dziewczynką poszukujacą czterolistnych koniczynek....
strojów Ci u nas dostatek a każde ręce w Lamie sie przydadzą - raczej kopyta ...
bo straszą nas 400 osobami w pociagu retro...
Wysłany: 2007-09-21, 07:52
tak Gośka chyba Ci urwe glowe..;) nie ma weny i takie tam z Ciebie to prawdziwa lama jest;)
ja mam nadzieje ze dzisiaj jakas suknie dostane ba jak nie to herbate i sernik bede rozdawac bez:)hahahahah pozdro i do zobaczenia dzisiaj
GoŚkaaa...a nie chciałabyś być moją prywatna mamą..??:P chociaż nie...musisz byc uczennicą...bo jak to bedzie<?> przecież sama w te klasy grać nie moge , to chyba jest sprawa jasna.. w trackcie przerwy w pracy wyskoczyłąm na miasto... poszperałam <wykorzystując free czas> na ciuchach..kupiłam sobie taką granatową kamizelke szkolną(chyba) ...patrzyłam tez za czymś dla Ciebie..ale nie mogłam nic znaleźć;/ co podchodziłoby pod "grzeczną" uczennicę..trzeba jeszcze pomyśleć
_________________ Usta zamykają się wtedy, gdy mają do powiedzenia coś ważnego.
Wiek: 37 Dołączyła: 01 Sie 2007 Posty: 210 Skąd: ciudad de deus
Wysłany: 2007-09-21, 11:55
mam sukienkę czarną taką hmmm... "grzeczną" wyglądającą na fartuszek, z obniżonym stanem jeśli chcesz... tylko bluzka białą, buty, tornister i podkolanówki i jak znalazł "ala ma kota 2"
_________________ "Świat zrobił ze mnie dziewkę, teraz ja zrobię z niego burdel"
No to jak sie da to byłoby sweet;) tylko czy ja sie w to zmieszcze??? no i w sumie potrzebny byłby drugi tornister... bo podkolanówki to se moge kupić;P
noo..podkolanówki też se moge, musze nawet kupić..:P pójdziemy razem??:P ale jaki kolor??czarne czy białe?? a i jeszcze dziś widziałam tę sukienke o której raz aga bodajże (albo kasia) mówiła..tą z niskim stanem ..i szczezre mówiac to nadawalaby się;) z jednym małym wyjatkiem <myśli o Gośce> jest różowa...więc zapewne nie włożyłąbys tego..no nie..?? bo to jest taki baardzo wściekły róż , a materiał podchodzi troszke pod ..<powiem ci w domu:P> ale jutro można by się tam karnąc i zobaczysz co to za cudo..a nóż ci się spodoba<powątpiewa>..z tym ze to byłoby wyjście awaryjne.bo podstawa to"ala ma kota 2"
_________________ Usta zamykają się wtedy, gdy mają do powiedzenia coś ważnego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum