Chciałam siepodzelić pomysłem, ktory zaproponowała mi Karolina Sanik - Komedant naszego Oddziału maltanskiego - a byłoby to wiazane z napisaniem wpólnego wniosku na przyszloroczną akcje Maltaczyków - 15 sierpnia "Ratuj z nami Maltańczykami"
Ponizej wkleje Wam skrócony watek naszej rozmowy z gg i od razu moje uwagi
"...W przyszłym roku również organizujemy "Ratuj z nami, Maltańczykami!" i wpadłam na taki pomysł żeby was Lamę w to wciągnąć tzn. wy moglibyście zająć się konkurencjami sportowymi - ja bym widziała to tak, że my - malta moglibyśmy zająć się dokładniej pierwszą pomocą zrobić konkurs z wiedzy o pierwszej pomocy z prawdziwego zdarzenia - taki z częścią praktyczną itd., zajęlibyśmy się też zawodami piłki nożnej i siatkówki, bo co roku jest do tych konkurencji dużo osób a jeśli wy byście się zgodzili to pozostałymi konkurencjami, sceną i nagłośnieniem, i jak by się wam udało to fajnie by było jakiś koncert wieczorem zrobić zastanawiam się, czy nie najlepiej by było, gdybyśmy złożyli 2 wnioski o dotacje? na jedną imprezę, jednego dnia, ale każdy zajął by się swoją działką? i myślałam o plakatach, takich z prawdziwego zdarzenia, na których bylibyśmy razem, i za które zapłacilibyśmy po połowie? nie wiem ile kosztują takie jak na Dni Mszany.. na jaką kwotę trzeba by było się nastawiać?...."
Pomysł fajny tylko podział kosztów jest troche dziwny - osobiscie jestem za np. napisaniem wspólnego wniosku - bo w ten sposób pokazalibyśmy, że dwie organizacje z Mszany mogą współpracować razem... I tak samo ten podział na koszty związane z nagrodami - kupić lub zerbać od sposnorów - raz a porządnie - a potem podzielic na konkurencje, wydaje mi się to najrozsądniejsze... Koncert na zokończenie imprezy rewelcja 0 tylko musimy chyba w tym wypadku wesprzeć sie doświadczeniem Moku jeśli chodzi o kosztorys takiego koncertu bądź wsparcie bezpośrednie...?
Wiek: 40 Dołączył: 01 Sie 2007 Posty: 336 Skąd: Mszana Dolna
Wysłany: 2007-10-02, 21:05
Jezeli na imprezie mielibysmy wspoldzialac, to jestem za tym aby starac sie o fundusze pod wspolnym szyldem z maltanczykami. Nie ma sensu sztucznie sie rozdzielac, zeby tylko wieksza kase wyciagnac.
Miejmy nadzieje, że wieksza kase ale też ubieranie Lamy w koncert to najcięższa działka, którą wzielibysmy na siebie - osobiscie jestem za wspołdziałaniem i dzieleniem obowiazków na wszystkich frontach...
Zgadzam sie z Aga co do rownego podziału kosztów bo z tego co zaproponowala malta to okolo 90% kosztów spadlo by na nasze barki a to nie miłe, uklad 50 na 50 wydaje sie byc sprawiedliwy.
_________________ PAMIĘTAJ!!! Żałuj tylko tego czego nie zrobiłeś
Nie, to projekt na impreze cylkiczną - kino rozpisane zostało na cztery letnie seanse w ciagu dwóch miesięcy wakacyjnych...To nie bedzie jednorazówka...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum