Wiek: 40 Dołączył: 01 Sie 2007 Posty: 336 Skąd: Mszana Dolna
Wysłany: 2007-12-14, 23:02 Film o Lamie
Od dluzszego juz czasu mowimy na spotkaniach o nakreceniu filmu o Lamie. Film moglby przedstawiac nasza dzialalnosc i/lub ciekawa fabule nie zwiazana ze Stowarzyszeniem. Jak wiadomo nie ma filmu bez scenariusza. Dlatego tez prosze o propozycje co taki film mialby zawierac, w jakiej formie byc zrealizowany, co przekazywac osobom nie znajacym Lamy.
Wszelkie pomysly mile widziane, nawet te zwariowane. Czasem z malenkich ziarenek wyrastaja wielkie projekty.
Był pomysl zeby sfilmować takie scenki jak: długie czekanie na zielone światło na skrzyżowaniu - szczególnie to przejście koło smażalni jest feralne, nacinanie na grosik w Centrumie - jakby pozbierać tą kasę, którą wiszą każdej Lamie to może by na niejedną herbatę styknęło...
Ostatnio zmieniony przez Lama Wizard 2007-12-15, 20:10, w całości zmieniany 1 raz
A ja bym chciał, aby film ten był takiiiiiiiii ....... no wiecie jaki??
_________________ PAMIĘTAJ!!! Żałuj tylko tego czego nie zrobiłeś
Miron
Wiek: 42 Dołączył: 02 Sie 2007 Posty: 117 Skąd: Mszana Dolna
Wysłany: 2008-04-08, 09:57
Ej z tym filmem trzeba coś ruszyć
bo to przecież fajny pomysł jest.
Nie wiem czy o Lamie będzie taki ciekawy jak o Mszanie, można by już kręcić na mecu w niedzielę jakiś materiał
Wiek: 37 Dołączyła: 01 Sie 2007 Posty: 210 Skąd: ciudad de deus
Wysłany: 2008-04-16, 16:24
taa z ręki to całkiem dobry pomysł....
możemy zrobić taki film "dokumentalny' a la Dżiga Wiertow: łączenie dowolnie różnych przestrzeni i czasów, manipulacja fragmentami rzeczywistości, a w miejsce komunistycznej propagandy - lamowe idee i nie będzie nudno
_________________ "Świat zrobił ze mnie dziewkę, teraz ja zrobię z niego burdel"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum